dg DIALOG BGT Gebruikersdagen 2021: Sterk Werk!

NAR, WOZ, VBO-ID, ORL, IMGeo, PKI-certificaat, Bravo, LV-Sync, BOR, LokaalID, LV-BAG, SOR, WMS… zeg eens eerlijk: heb jij het overzicht nog? En kun je bij jou thuis de relevantie van je werk uitleggen? Zonde als dat niet zo is, want de BGT is er om bij te dragen aan een effectieve, betrouwbare en dienstverlenende overheid. En met steeds minder ruimte in Nederland, bovendien volgebouwd en complex, is de maatschappelijke relevantie van de BGT groter dan ooit. Sterk werk dat ertoe doet!

Werk dat nu een nieuwe fase ingaat, met letterlijk de nieuwe dimensie 3D. Hoe maak je optimaal gebruik van dg DIALOG BGT, welke ontwikkelingen leveren welke voordelen op? Dit en meer staat centraal tijdens de dg DIALOG BGT Gebruikersdagen in september & oktober. We hopen jullie dan weer live te ontmoeten!

Waar en wanneer?

Tijdens de online meet en greet in mei gaven jullie in de enquête aan het liefste elkaar weer live te ontmoeten. Een klein deel gaf de voorkeur aan online. En daar hebben we natuurlijk naar geluisterd! Je kunt kiezen uit drie locaties, waar je live aan kunt deel nemen. Liever online? Meld je dan aan voor de locatie Zwolle, dit event is hybride, wat betekent dat je zowel live als online kunt deelnemen. Geef onderaan in het aanmeldformulier aan waar je voorkeur naar uitgaat.
En ga je voor online? Vul dan ook je adresgegevens in, zodat we je thuisbeleving zo compleet mogelijk kunnen maken.

De dg DIALOG BGT Gebruikersdagen 2021 vinden plaats op:

  • 28 september Eindhoven
  • 5 oktober Rotterdam
  • 12 oktober Zwolle (live & online)

Programma

11.00 Watskeburt en coming soon (Bart van der Lely & Fanny Straayer Bot)
12.00 Lunchpauze (online: netwerken)
12.45 Berichtenverkeer: hoe werkt het eigenlijk? (Ivo Noorhoff)
13.15 Vraag maar raak! (diverse BGT-experts)
13.45 Korte pauze
14.00 Leuke afsluiting! (ook online)
14.45 Borrel op locatie

RIVM richtlijnen en Corona check

Vanzelfsprekend organiseren wij de Gebruikersdagen op een veilige manier en volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail met praktische informatie. Bij binnenkomst wordt er een corona-controle uitgevoerd. We vragen iedereen die deelneemt om de CoronaCheck-app te tonen of een papieren vaccinatie-, herstel- of testbewijs. Natuurlijk in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Zo kan iedereen veilig en zorgeloos deelnemen aan de Gebruikersdagen.

De Gebruikersdagen gaan door bij voldoende aanmeldingen. Wij kijken er enorm naar uit om jullie weer live te ontmoeten, dus meld je snel aan!

Aanmelden

De Gebruikersdagen zijn bedoeld voor alle gebruikers van dg DIALOG BGT en worden kosteloos georganiseerd door Sweco.

Geen velden gevonden.

Toevoegen aan agenda

dg DIALOG BGT Gebruikersdag dg DIALOG BGT Gebruikersdagdg DIALOG BGT Gebruikersdagdg DIALOG BGT Gebruikersdag