dg DIALOG BGT Meet & Greet

We hopen elkaar weer live te zien in het najaar bij de dg DIALOG BGT Gebruikersdagen. Maar dat duurt nog wel even en zo lang kunnen wij niet wachten! De hoogste tijd voor een online meet & greet met alle gebruikers van dg DIALOG BGT op 27 mei a.s.!

Wat gaan we doen?

Een mix van inhoud & plezier! Natuurlijk zorgen we ervoor dat het programma niet te lang duurt. Bart van der Lely en Fanny Straayer-Bot praten jullie kort en bondig bij over de laatste ontwikkelingen. Ook kunnen alle deelnemers elkaar echt even zien en groeten met een netwerkmoment. En tot slot zorgen we voor een leuke, toepasselijke afsluiting. Heb je daarna nog behoefte om even na te praten of specifieke vragen te stellen? Dan zitten de Sweco-experts voor je klaar en kun je elkaar live spreken (videobellen).

Wanneer?

Donderdag 27 mei van 14.15 tot 16.00 uur.

Programma

14.15 Netwerken met andere deelnemers (korte meet & greet)
14.30 Presentatie Bart van der Lely en Fanny Straayer-Bot
15.00 Korte pauze (5 minuten)
15.05 Leuke afsluiting!
16.00 Napraten met Sweco experts (optioneel)

Aanmelden

Deze online meet & greet is bedoeld voor alle gebruikers van dg DIALOG BGT. Het wordt kosteloos georganiseerd door Sweco. Meld jezelf eenvoudig aan via de button hieronder in Google Chrome of Firefox. Je wordt doorgestuurd naar het platform Hopin waar je je kunt registreren. Je krijgt direct een bevestiging met je inloggegevens per e-mail, en een aantal dagen voor aanvang ontvang je deze nogmaals.

Toevoegen aan agenda

dg DIALOG BGT Meet & Greet