Future Insight Event

De eerste editie van het Future Insight Event komt eraan! Op donderdag 9 juni vind je inspiratie en informatie over de laatste trends,  innovaties en ontwikkelingen op het gebied van Smart Cities, 3D Digital Twins, BIM en data gedreven samenwerken binnen civiele projecten. Uiteraard is Sweco erbij, want 3D inwinnen en beheren kan nu ook in dg DIALOG BGT!

Eenmalig inwinnen en meervoudig gebruiken: kom langs!

Zou jij willen weten of je jouw dagelijkse 2D BGT beheer kunt combineren met het bijhouden van het 3D model? Kom langs bij onze stand! Bart van der Lely en Fanny Straayer-Bot vertellen je dan meer over onze principes van ‘eenmalig inwinnen en meervoudig gebruiken‘, ook voor 3D. In onze applicatie komen bekende inwinwijzen samen: landmeten, stereokarteren, (meten in) terrestrische en oblieke beelden en het gebruik van puntenwolken. En dat is ideaal voor bijvoorbeeld het geografische fundament van een digital twin. Wees welkom!

Programma Future Insight Event

Tijdens het event delen experts uit binnen- en buitenland inzichten over hoe duurzame ontwikkelingen van onze leefomgeving te realiseren. Denk aan kennis omtrent klimaat gerelateerde analyses, leveranciers van (sensor)data, innovatieve aannemers en vernieuwende overheden.
De sprekers en partners op het kennisplein zijn voorlopers in hun vakgebieden en laten je zien hoe zij data en digitale oplossingen inzetten. Meer weten over het programma? Bekijk het hier via de website van Future Insight Event.  

Waar en wanneer?

Datum: 9 juni 2022
Locatie: De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS), Sophialaan 1 te Utrecht
Deelname is gratis

Werken bij Sweco

Bij Sweco zijn we ook altijd op zoek naar talent. Zowel voor stagiairs als voor ervaren professionals hebben wij een aantal vacatures openstaan, bijvoorbeeld voor een Adviseur Geodetische Reken- en Vereffeningstechniek. Ben je op zoek naar een leuke baan? Informeer dan vooral even bij onze stand!

Toevoegen aan agenda

Future Insight Event