Gebruikersdagen digitaal: webinar en een online verrassing!

Door de coronamaatregelen gaan de ‘gewone’ dg DIALOG BGT Gebruikersdagen helaas niet door. Jullie hebben onlangs een enquête ingevuld (waarvoor dank!) en we organiseren nu een leuk digitaal alternatief: op 12 of 14 mei kun je deelnemen aan ons webinar. En daarbij sluiten we, zoals jullie van ons gewend zijn, op 14 mei ook af met een leuke activiteit. We beloven je: het is de moeite waard!

Natuurlijk kunnen we online niet hetzelfde bieden, als bij een live Gebruikersdag. Maar we hopen op deze manier jullie alsnog bij te praten over de laatste ontwikkelingen. En als community even digitaal bij elkaar te komen en ook het plezier van deze dag met elkaar, een beetje te benaderen.

Wanneer?

Voor het webinar kun je kiezen uit één van deze data. Voor de duidelijkheid: we geven dus twee keer hetzelfde webinar. Kies welke datum het beste voor jou uitkomt:

  • Dinsdag 12 mei: 9.30 – 10.30 uur (dit webinar is al geweest)
  • Donderdag 14 mei: 9.30 – 10.30 uur.

De gezamenlijke activiteit is op donderdag 14 mei van 15.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden

Ben je gebruiker van dg DIALOG BGT of ben je daar als bronhouder in geïnteresseerd? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging.

Toevoegen aan agenda

Webinar 12 mei Webinar 14 meiOnline activiteit dg DIALOG BGT