Geobuzz 2019

Op 19 en 20 november vindt Geobuzz plaats: het grootste geoinformatie-event in Nederland. Kom jij langs bij de Sweco-stand? Daar kun je de nieuwe versie 7.8 bekijken en alles horen over de laatste ontwikkelingen rondom 3D en dg DIALOG BGT. Toegang is gratis, meld je nu aan!

Voor wie

Jaarlijks komen meer dan 2.000 mensen naar GeoBuzz om kennis te delen, de beurs te bezoeken en elkaar te ontmoeten. Gemeenten, overheden, bedrijven en kennisorganisaties zijn allemaal aanwezig. Op de beurs staan zo’n 80 bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen.

Waar en wanneer

Datum: 19 & 20 november 2019
Locatie: Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch
Deelname is gratis, het programma kun je bekijken via de website van Geobuzz.

Beursstand

Je kunt ons vinden bij standnummer 11. Daar geven onze collega’s graag toelichting over de projecten van Sweco en de laatste ontwikkelingen. Zoals de nieuwste versie van dg DIALOG BGT en andere ontwikkelingen, zoals 3D in combinatie met BGT.

Presentatie over 3D

Bart van der Lely over 3D en BGT

Wil jij meer weten over de ontwikkelingen op het gebied van 3D? Tijdens de Geobuzz op woensdag 20 november geeft Bart van der Lely (BGT adviseur) een presentatie over het beheer van 3D in combinatie met de bijhouding van de BGT. Kom langs tijdens deze presentatie om te weten hoe een bijzondere en praktische oplossing het dagelijkse BGT-beheer geïntegreert met 3D bijhouding. En welke voordelen 3D kan betekenen voor het BGT-beheer.

Titel presentatie: 3D BGT in beheer
Tijd: 10:30 – 10:55 uur, op woensdag 20 november
Waar: Inspiratieplein tijdens de Geobuzz
Wie: Bart van der Lely (Sweco, BGT adviseur)

Toevoegen aan agenda

Geobuzz 19 nov Geobuzz 20 nov