Masterclass dg dialog BGT

Online masterclass dg DIALOG BGT: 3d punt voor punt toegelicht

Digital twins zijn hot. Wij snappen wel waarom. Want met een digitale weergave van een fysiek object kun je alle kanten op. Op basis van één model kun je bijvoorbeeld bouwplannen vroegtijdig toetsen aan de mogelijke toekomst. Maar ook allerlei andere beleidsterreinen kunnen effecten inzien in ditzelfde, begrijpelijke én muteerbare model. 2,5D en 3D data voeg je in dg DIALOG BGT toe met de nieuwe modules 3D en Omnibase. Zo kun je in één applicatie, op één plek en binnen één workflow de 3D data inwinnen en beheren. Die modules zijn gebouwd met de Samenhangende Objecten Registratie (SOR) in het achterhoofd, zodat data straks bruikbaar blijft.

Wil jij weten hoe je een 3D object in elkaar zet? In deze masterclass lichten we punt voor punt toe hoe je dakvlakken, trappen en bruggen bouwt én beheert.

Programma

Fanny Straayer-Bot en Bart van der Lely laten je in deze masterclass ervaren hoe divers de mogelijkheden van 3D zijn, en wat dat oplevert in werkprocessen. En natuurlijk is er ruimte voor je vragen! De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Uitleg 2,5D en 3D principes
  • Meekijken hoe opbouwen werkt binnen bekende software
  • Diverse voorbeelden in 3D: dakvlakken, bruggen en trappen
  • Jouw vragen!

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor alle GEO-beheerders, van gemeenten tot waterschappen, en voor gebruikers van dg DIALOG BGT.

Wanneer?

Datum: donderdag 12 mei van 11.00 – 12.00 uur.

Aanmelden

Dit webinar is bedoeld voor GEO-beheerders en gebruikers van dg DIALOG BGT. Het wordt georganiseerd door Sweco en is kosteloos. Meld jezelf aan via onderstaand formulier. Je krijgt een aantal dagen voor het webinar een e-mail met nadere informatie.

Toevoegen aan agenda

Online masterclass dg Dialog BGT: 3d punt voor punt toegelicht