Bijeenkomst themagroep Inwinning

Op 4 september 2019 komt de Themagroep Inwinning bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met gebruikers van dg DIALOG BGT in gesprek over nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot inwinnen. Wil jij ook meedenken en input leveren?

De Themagroep Inwinning

De Themagroep Inwinning richt zich op de nieuwe ontwikkelingen voor het inwinnen van data via dg DIALOG BGT. De laatste twee jaar zijn er de nodige ontwikkelingen geweest in dg DIALOG BGT. Zo is bijvoorbeeld de koppeling Leica Captivate beschikbaar gekomen, is de Trimble koppeling voor online meten vernieuwd en is de koppeling met Street Smart gerealiseerd. Bovendien wordt op dit moment hard gewerkt aan een interface met EyeBase.

Tijdens de Themagroep Inwinning 2019 gaan we met onze gebruikers in gesprek over het realiseren van nieuwe toepassingen. De input die uit deze dag komt, is mede bepalend voor de ontwikkelingen en prioriteiten van dg DIALOG BGT.

Aanmelden

De Themagroep Inwinning is met name interessant voor landmeetkundige gebruikers van dg DIALOG BGT. Wil jij op woensdag 4 september 2019 deelnemen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. De locatie is nog niet bekend, maar deze bijeenkomst zal op een centrale plek plaatsvinden.

Toevoegen aan agenda

Themagroep Inwinning 2019