Webinar: BGT-meldingen makkelijker verwerken: het kan!

bgt-webinar-11-mei-2023-makkelijker-meldingen-makkelijker-verwerken-het-kan

Er zijn veel mensen die helpen om dé grootschalige basiskaart van Nederland actueel te houden. Als bronhouder ontvang je dan ook dagelijks een enorme hoeveelheid wijzigingen. Meldingen van het Kadaster, ingenieursbureaus, buurbronhouders, burgers en BOR- en BAG collega’s. Het is niet altijd eenvoudig om het overzicht te bewaken. En het verwerken kan behoorlijk veel tijd kosten. Het goede nieuws: dat kan makkelijker en sneller! Hoe? Dat leggen we je graag uit tijdens het dg DIALOG BGT webinar op 11 mei.

PROGRAMMA

Boudewijn Spiering en Bart van der Lely geven samen dit webinar. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Meldingen toevoegen en beheren in de werklijst meldingen in dg DIALOG BGT: hoe doe je dat?
  • Welke input kun je allemaal gebruiken als melding?
  • Demo: ontdek hoe je met FME alle meldingen (inclusief verbeterdekaart.nl en het Kadaster) kunt toevoegen en actualiseren
  • Vragen en feedback

VOOR WIE?

Dit webinar is interessant voor alle Geo-beheerders, van gemeenten tot waterschappen, en zeker voor gebruikers van dg DIALOG BGT. Ook Geo-beleidsmedewerkers en -architecten met belangstelling voor GEO zijn van harte welkom.

WANNEER?

Datum: donderdag 11 mei 2023 van 10.30 – 11.30 uur.

AANMELDEN

Dit webinar wordt georganiseerd door Sweco en is gratis. Meld je aan via onderstaand formulier. Je krijgt een aantal dagen voor het webinar een e-mail met meer informatie en een MS-Teams link.

Toevoegen aan agenda

Webinar: BGT-meldingen makkelijker verwerken: het kan!