Webinar informatie

Webinar DG DIALOG BGT: op weg naar het web!

dg DIALOG BGT gaat naar het web! Dat wil zeggen: naast onze desktopversie ontwikkelen we een webversie van dg DIALOG BGT. We bouwen hiermee een applicatie die flexibel en ‘lichtvoetig’ is waardoor ontwikkelingen, bijvoorbeeld rondom de SOR, sneller geïntegreerd kunnen worden. Ook kunnen wij met Cloud- en SaaS-oplossingen veel vlugger online hulp bieden en dat vinden jullie ICT-collega’s fijn. Last but not least: het is een toekomstbestendige ontwikkeling waar we allemaal niet omheen kunnen.

Maar, een complexe en functioneel zeer uitgebreide applicatie zoals dg DIALOG BGT til je niet zomaar de lucht in. Tijdens de recente Gebruikersdagen lieten we er al iets over los en nu gaan we verder in op de rol van de Sweco Cloud met daarin onze PostgreSQL/PostGIS database en applicatieserver. Ook nemen we je mee in onze afwegingen, keuzes én kansen die we zien. Heb je na dit webinar ideeën of opmerkingen? Laat het ons dan weten in de enquête na afloop: jouw feedback geeft ons waardevolle input!

Wil jij weten hoe de toekomst van dg DIALOG BGT er uit gaat zien en wat dit voor jouw organisatie betekent? Haak dan aan bij dit webinar!

PROGRAMMA

Kees Baake en Bart van der Lely vertellen je in dit webinar wat onze doelen zijn en laten het resultaat van de ontwikkelingen tot nu toe zien. Wat komt er aan bod?

  • Waarom een webapplicatie, wat is die database en hoe zit het met de Sweco Cloud?
  • Welke technische keuzes hebben we gemaakt?
  • Demo
  • Jouw vragen!

VOOR WIE?

Dit webinar is interessant voor alle GEO-beheerders, van gemeenten tot waterschappen, en zeker voor gebruikers van dg DIALOG BGT. Ook ICT-beleidsmedewerkers en -architecten met belangstelling voor GEO zijn van harte welkom.

WANNEER?

Datum: donderdag 8 december 2022 van 11.00 – 12.00 uur.

AANMELDEN

Dit webinar wordt georganiseerd door Sweco en is kosteloos. Meld jezelf aan via onderstaand formulier. Je krijgt een aantal dagen voor het webinar een e-mail met nadere informatie en een MS-Teams link.

Toevoegen aan agenda

Webinar DG DIALOG BGT: op weg naar het web!