Banner met informatie voor het Webinar | puntenwolken: the next step met AI op donderdag 25 april van 10.00 - 11.00 uur

Webinar | Puntenwolken: the next step met AI (2D en 3D BGT)

Puntenwolken: miljarden punten worden ingewonnen, maar wat doet iedereen er vervolgens mee? Veel te weinig! Zonde, want een ijzersterk voordeel is de nauwkeurigheid. En je kan er makkelijk 3D-modellen mee maken (bye bye dure Digital Twins). De innovaties gaan zo snel, dat je nu zelfs analyses op puntenwolken kunt uitvoeren. Resultaat? Automatisch objecten herkennen en gebruiken in de BGT (en in je beheersysteem openbare ruimte). Denk bijv. aan bomen, lantaarnpalen, stoepranden, wegen en verkeersborden. Apart inmeten is niet meer nodig. Dat gaat veel tijd en geld besparen. Nieuwsgierig? We vertellen je er alles over tijdens ons webinar op 25 april.

Programma

Wij willen als Sweco zorgen dat iedereen alles uit de BGT haalt. En dat gebruikers van dg DIALOG BGT profiteren van innovaties en klaar zijn voor de toekomst. Daarom werken we (onafhankelijk) samen met externe organisaties. En maken we koppelingen met andere software mogelijk, zoals met het Pointer web-platform van Geosignum. Die niet alleen innovatief is doordat AI wordt toegepast en je analyses kunt uitvoeren op puntenwolken. Je kunt ook je eigen ingewonnen puntenwolken opslaan en gebruiken. En panoramafoto’s gebruiken. Kortom, zelf beslissen welke data je gebruikt en de controle houden.

Tijdens dit webinar vertellen Fanny Straayer-Bot (Sweco) en Marieke Prosman (Geosignum) alles over:

  • Het Pointer web-platform, met demo (focus op analyse)
  • De koppeling met dg DIALOG BGT, met demo
  • We sluiten af met vragen en feedback

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor gebruikers en beheerders van dg DIALOG BGT.

Wanneer?

Datum: donderdag 25 april 2024 van 10.00 – 11.00 uur.

Aanmelden

Dit webinar wordt georganiseerd door Sweco en is kosteloos. Meld jezelf aan via onderstaand formulier. Je krijgt een aantal dagen voor het webinar een e-mail met nadere informatie en een MS-Teams link.

Inschrijving voor dit webinar is gesloten

Toevoegen aan agenda

Webinar | Puntenwolken: the next step met AI (2D en 3D-BGT)