dg DIALOG BGT versie 7.6 beschikbaar

dg DIALOG BGT versie 7.6 is vanaf vandaag officieel beschikbaar en kan gedownload worden vanaf ‘Mijn BGT’. De belangrijkste nieuwe functionaliteiten van versie 7.6 zijn:

  • Berichtenverkeer. Versie 7.6 biedt volledige ondersteuning van het Geo-BAG berichtenverkeer, op basis van de StUF-Geo BAG standaard. Voor de afhandeling van berichten is de werklijst geïmplementeerd.
  • Landmeten. Er is een volledige koppeling met Leica Captivate ontwikkeld. Vanuit dg DIALOG BGT kan een codelijst met attributen voor Leica Captivate aangemaakt worden. Er is een nieuw importformaat beschikbaar om het resultaat van een Leica Captivate meting te importeren.
  • IMGeo / BGT. De plaatsingsfunctie voor NAR en ORL werkt voortaan op basis van ‘Kadaster BAG Bevragen’ en niet langer op basis van kopie-tabellen uit de BAG.
  • IMGeo / BGT. Er is een nieuwe functie om vanuit een project rechtstreeks de BGT data van een gebied uit PDOK (LV-BGT) te importeren.
  • Algemeen. Transparantie voor vlakobjecten wordt nu ondersteund.

Een volledig overzicht van alle wijzigingen staat beschreven in het document ‘Update informatie dg DIALOG BGT versie 7.6.pdf’ (te vinden in het document ‘20171108_Uitleverdocumenten versie 7.6’) dat eveneens gedownload kan worden vanaf ‘Mijn BGT’.

Heeft u vragen over dg DIALOG BGT versie 7.6, neem dan contact op met onze helpdesk.