FME World Tour 2018

De FME World Tour komt naar De Bilt! Als onderdeel van de FME World Tour 2018 organiseert Sweco op 17 april 2018 een dag die volledig in het teken staat van FME.

Waarom u deze dag niet mag missen:

 • FME in de praktijk
  Over FME is al heel wat geschreven. Maar de praktijk is pas echt interessant. En die laten we u zien aan de hand van heldere presentaties waarin onder andere RIVM en Boskalis uitleggen hoe zij FME gebruiken en hoe zij hun data omzetten in concrete resultaten.
 • Ontmoet de specialisten van FME
  De FME World Tour wordt slechts één keer per jaar georganiseerd en is daarom dé gelegenheid om kennis te maken met de ontwikkelaars van Safe Software, het bedrijf achter FME. In een tweetal sprankelende sessies door Stewart Harper (Technical Director Cloud Services) mag u rekenen op tips en tricks, nadere uitleg over FME Server en een onthullende sneak preview van de toekomstige versie van FME.
 • Maak kennis met andere FME-gebruikers
  Door te kiezen voor FME wordt u deel van een wereldwijde community die graag haar oplossingen deelt. Op de FME World Tour ontmoet u andere gebruikers van FME. Zo kunt u ervaringen uitwisselen, uw netwerk verbreden en inspiratie opdoen voor de volgende stap: het inzetten van FME voor al uw vraagstukken die vragen om een innovatieve oplossing.
 • FME en Sweco
  Dat de FME World Tour langskomt in De Bilt is geen toeval. Sweco is al meer dan 10 jaar partner van Safe Software en is zelfs geregistreerd als Platinum Value Added Reseller. Daarom organiseren we ook een FME World Tour in Kopenhagen en Stockholm. En wist u dat we wereldwijd bij Sweco de meeste gecertificeerde FME-specialisten in huis hebben? Op basis van onze FME-kennis en onze brede ervaring met FME-toepassingen durven wij u te beloven dat het een boeiende en leerzame dag wordt.

Programma

Klik op de button hieronder voor meer informatie over de inhoud van het programma!

Programma

Wanneer?

17 april 2018 van 9.00 – 16.00 uur.

Waar?

Kantoor Sweco Nederland, De Holle Bilt 22, 3732 HM, De Bilt.

Aanmelden

Dankzij de vele reacties is inschrijven voor dit evenement helaas niet meer mogelijk. U kunt uw interesse aangeven door op ‘aanmelden’ te klikken. U wordt dan doorverwezen naar de website van Obsurv. Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier. Wij zetten u dan op onze wachtlijst en houden u op de hoogte.