BGT Gebruikersdag in Eindhoven

Datum: donderdag 22 september 2022
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

Adres

Het Ketelhuis

Doctor Poletlaan 45, 5626 AB Eindhoven

Route en parkeren

OV: Vanaf station NS Eindhoven pak je bus 8 of 9. Deze stopt bij bushalte de Grote Beek. Vanaf daar is het nog 2/3 minuten lopen. Plan hier je reis met openbaar vervoer.

Parkeren: Je kunt het beste parkeren op de parkeerplaats van het Ketelhuis, mocht deze parkeerplaats vol zijn dan kun je parkeren aan de Ventweg. Er zijn geen laadpalen aanwezig op parkeerterrein Ketelhuis. Parkeren is gratis. Klik hier voor een routebeschrijving.


BGT Gebruikersdag in Delft

Datum: dinsdag 27 september 2022
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

Adres

De Oude Bibliotheek

Raam 180, 2611 WP Delft

Route en parkeren

OV: Vanaf station NS Delft is het 15 minuten lopen naar DOB. Je kan ook de OV fiets pakken Met de fiets ben je binnen 5 minuten bij DOB (de fietsenstalling ligt beneden station Delft aan het stationsplein 2 centrumzijde van station Delft). Plan hier je reis met openbaar vervoer.

Parkeren: Je kunt het beste parkeren in parkeergarage Marktgarage aan de Willem Naghelstraat 1. Laadpalen zijn aanwezig. Hiervoor zijn uitrijkaarten beschikbaar. Vanaf hier is het 7 minuten lopen naar DOB. Andere mogelijkheid is openbare parkeergelegenheid Paardenmarkt aan de Paardenmarkt (tarief 4,50 p/u). Er zijn enkele laadpalen aanwezig. Hiervoor zijn geen uitrijkaarten beschikbaar. Vanaf hier is het 2 minuten lopen naar DOB. Klik hier voor een routebeschrijving.


BGT Gebruikersdag in Zwolle

Datum: donderdag 29 september 2022
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

Adres

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25, 8011 ND Zwolle

Route en parkeren

OV: Vanaf station NS Zwolle is het 9 minuten lopen naar Schouwburg Odeon. Je kan ook bus Keolis RRReis 3 of 4 pakken en uitstappen bij bushalte Emmawijk (centrum). Vanaf daar is het nog 4 minuten lopen naar Schouwburg Odeon. Plan hier je reis met openbaar vervoer.

Parkeren: Je kunt het beste parkeren in parkeergarage Emmawijk aan de Emmawijk 10. Er zijn twee laadpalen aanwezig. Vanaf hier is het 7 minuten lopen naar Schouwburg Odeon. Andere mogelijkheid is parkeerterrein Burgemeester van Rooijensingel aan de Burgemeester van Rooijensingel 17, ook hier zijn twee laadpalen aanwezig. Vanaf hier is het 7 minuten lopen naar Schouwburg Odeon. Voor beide parkeergelegenheden zijn uitrijkaarten beschikbaar. Klik hier voor een routebeschrijving.