Handig, die BGT. Maar kunt u ook nog die handige lijnenkaart leveren?

Herkent u dit? U bent een heel eind op weg met de BGT. Maar nu krijgt u vragen van afnemers of u ook nog de oude GBKN kunt leveren! Want ‘die lijnenkaart werkt wel zo makkelijk’. Met de komst van de BGT is de GBKN verleden tijd. Dus hoe geeft u goed antwoord op deze vraag?

Een BGT-lijnenkaart dankzij onze FME-workspace
Sweco heeft een FME-workspace ontwikkeld die op intelligente wijze uit de BGT-objectenkaart een GBKN-achtige lijnenkaart maakt. Deze lijnenkaart wordt opgeslagen in een tabel in Oracle en naar keuze ook als een DGN- of  DWG-bestand. De laag/levelindeling en de grafische weergave van de objecten in DGN of DWG kunnen eenvoudig worden aangepast via een bijbehorend Excelbestand. Deze workspace kan naar eigen inzicht elke dag, week of maand worden ingezet, zodat uw afnemers weer een actueel lijnenbestand  kunnen gebruiken.

Ons aanbod
Wij bieden u deze workspace aan als onderdeel van onze dienstverlening rondom dg DIALOG BGT. De workspace kan, samen met u, nog beter afgestemd worden op de vraag van uw klanten. Met ons aanvraagformulier (pdf) kunt u Sweco eenvoudig een opdracht verstrekken voor het leveren en implementeren van deze workspace.

Download het bestelformulier voor BGT-lijnenkaart (pdf)
U kunt het formulier printen, invullen en ondertekenen en ingescand aan ons terugsturen.

Eerst meer weten?
Wilt u eerst meer weten over de FME-workspace? Of heeft u andere vragen over hoe u dg DIALOG BGT kunt inzetten bij de opbouw en het beheer van uw topografische basiskaart? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij denken graag met u mee.