Overstappen naar Web? Binnen een week geregeld!

Wij willen dat je alles uit de BGT haalt. En helemaal klaar bent voor de toekomst. Daarom ontwikkelden we dg DIALOG Web, onze SaaS-oplossing. Waarbij je profiteert van de uitgebreide functies van dg DIALOG BGT, maar dan zonder gedoe met databases, servers en beveiliging. Klaar om over te stappen? Wij regelen het binnen een week. Klinkt goed, toch?

Waarom kiezen voor dg DIALOG Web?

Veilig in de cloud

Wij verplaatsen je database en het berichtenverkeer naar de cloud. Geen kopzorgen meer over servers en beveiliging – dat regelen wij. Dat betekent minder druk op je ICT-afdeling en lagere kosten. Ook storingen lossen wij voor je op. Deel jij het goede nieuws met je collega’s?

Klaar voor de toekomst

Het digitale landschap verandert snel, maar met dg DIALOG Web blijf je bij de tijd. Onze moderne architectuur, slimme API’s en automatische updates nemen veel werk uit handen.

Makkelijk samenwerken

Data delen en samenwerken wordt supermakkelijk met dg DIALOG Web. Met een paar klikken deel je toegang tot je database, waardoor anderen met hun eigen Web-account aan de slag kunnen. Ook externen kunnen je nu bijstaan met je BGT-werkzaamheden.

Overstappen binnen een week. Wij regelen het voor je.

Denk je aan overstappen naar dg DIALOG Web? Laat vrijblijvend je gegevens achter en wij nemen contact met je op.