Programma BGT Gebruikersdagen 2019

Hier vind je meer informatie over het programma en de presentaties tijdens de dg DIALOG BGT Gebruikersdagen 2019! Aanmelden kan via het formulier.

Programma

09.30 Ontvangst
10.00 Opening en plenair
11.00 Koffiepauze
11.20 Plenair
12.15 Lunch
13.00 Parallelsessie ronde 1
13.50 Parallelsessie ronde 2
14.30 Koffiepauze
14.45 Activiteit en informele afsluiting

Parallelronde 1Parallelronde 2     
FME voor CAD- en GIS-bestanden vanuit dg DIALOG BGTBGT Berichtenverkeer: pakketdienst in de 21e eeuw
Vraag maar raak-sessieHet vernieuwde MOVE3 en inwinnen in dg DIALOG BGT

Opening en plenair

We werken allemaal dagelijks met de BGT. Maar waar zijn we nu eigenlijk helemaal mee bezig? In deze sessie neemt Bart van der Lely je mee langs de belangrijkste ontwikkelingen en wat we het afgelopen jaar met zijn allen hebben bereikt. Welke successen – en soms dieptepunten – hebben we gekend? Natuurlijk komen de nieuwe ontwikkeling van en plannen met dg DIALOG BGT ook uitgebreid aan bod. Denk hierbij aan 3D, centrale objectenregistratie, BAG 2.0, IMGeo 2.2 en het MutatieBeheerSysteem.

Parallelronde 1

FME voor CAD- en GIS-bestanden vanuit dg DIALOG BGT
Spreker: Boudewijn Spiering

dg DIALOG BGT is de meest efficiënte applicatie voor betrouwbaar beheer van geo-registraties. Maar hoe maak je van die data hapklare CAD- en GIS-brokjes voor de interne eindgebruiker? In deze presentatie laten we zien hoe Rotterdam dit heeft geautomatiseerd met FME. Daarnaast tonen we hoe deze aanbod-gestuurde dienstverlening kan worden omgezet naar een vraag-gestuurde dienstverlening.

Vraag maar raak-sessie
Sprekers: Bart van der Lely en Rosann Aarsen

Na het doorslaande succes van vorig jaar kon deze sessie ook dit jaar niet ontbreken. Heb je een vraag over dg DIALOG BGT? Stel hem dan tijdens deze sessie! Het idee is dat alle vragen ter plekke worden beantwoord. Mogelijk leidt dit weer tot interessante vervolgvragen of nieuwe ideeën. Ook als je niet direct zelf een vraag hebt, ben je natuurlijk welkom bij deze sessie.

Parallelronde 2

BGT Berichtenverkeer: pakketdienst in de 21e eeuw
Sprekers:
13 juni Zwolle: Ivo Noorhoff
18 juni Leiden: Ivo Noorhoff
20 juni Helmond: Ivo Noorhoff of Enzo Claveau

BGT Berichtenverkeer is ook voor jouw organisatie van belang! Met de Berichtenverkeer-modules van dg DIALOG BGT maak je bijvoorbeeld inzichtelijk waar wijzigingen zitten, houd je zicht op je werkvoorraad en houd je de kaart actueel. Dit leidt tot een betere controle over je informatiemiddelen, bijvoorbeeld voor de BOR en de BAG. Ontdek tijdens deze sessie waarom het BGT Berichtenverkeer onmisbaar is voor jouw organisatie.

Het vernieuwde MOVE3 en inwinnen in dg DIALOG BGT
Spreker: René Krul

Ben je gebruiker van de landmeetkundige en fotogrammetrische functionaliteit van dg DIALOG BGT? Of gebruiker van MOVE3? Kom dan naar deze sessie, waarin we je laten zien wat je kunt verwachten van de nieuwe versie van MOVE3. Tevens praten we je bij over de nieuwe ontwikkelingen in dg DIALOG BGT op het terrein van inwinnen.

Afsluitende activiteit

Na een inhoudelijk dag die volledig staat in het teken staat van de BGT, is het tijd voor wat ontspanning. We sluiten af met een hapje, een drankje en een leuke activiteit.