Sterk werk: Jan Bakker na 36 jaar Sweco met pensioen

Op 1 maart gaat teamleider Jan Bakker na 36 jaar Sweco met pensioen. Wie hem kent zal deze typering herkennen: bevlogen, integer, nuchter en met een enorm groot hart voor de BGT-community. Trots op zijn team Geomatics, dg DIALOG BGT en op alle betrokken klanten met wie hij de afgelopen jaren heeft gewerkt. Zoals Jan zelf aangaf bij de Gebruikersdagen: “De mooiste baan en het beste team!”

Opvolger: Vincent Spijker

Tijdens zijn allerlaatste Gebruikersdag vorig jaar, werd Jan onverwacht in het zonnetje gezet. In onderstaande video van oktober, waren we nog op zoek naar een opvolger. Inmiddels is deze gevonden: Vincent Spijker is al 8 jaar werkzaam bij Sweco en gaat het team versterken met zijn kennis en ervaring. Hij heeft er ontzettend veel zin in om vol enthousiasme en energie dg DIALOG BGT verder door te ontwikkelen. En om samen met het team Geomatics alle klanten te ondersteunen met de uitdagingen die eraan komen.

Gewoon leuk: stuur Jan een laatste groet!

Natuurlijk gaan wij vanuit Sweco op gepaste wijze Jan bedanken, voor zijn jaren van tomeloze inzet. En zal hij ook afscheid nemen van klanten met wie hij jarenlang heeft samengewerkt.

Iedereen spreken van de dg DIALOG BGT-community gaat vast niet lukken voor 1 maart. Dus waarom niet nu al Jan een laatste groet/bedankje/wens voor de toekomst sturen? Gewoon doen! Hierbij zijn gegevens [email protected] T 06 – 51 54 35 11.


Dank Jan, het ga je goed en geniet van je pensioen!