BGT Gebruikersdagen 2024: in de wolken met dg DIALOG!

We zouden het graag luchtig houden, maar er is zoveel nieuws te vertellen over dg DIALOG BGT! Om maar eens te beginnen met de lancering van dg DIALOG Web waarmee we de BGT naar de cloud brengen. Henk van Beek van Gemeente Nieuwkoop komt delen hoe zij de overstap aanpakten en nu ervaren. Maar ook rondom versie 7.12, versie 8.0, panddelen, PointerWeb en LEAP barst het van de ontwikkelingen. Kom naar de BGT Gebruikersdagen en waan je met ons in de wolken!


ONT-MOETEN

Meer tijd voor ontmoeten en minder tijd ‘moeten’. Daarover gaan deze BGT Gebruikersdagen. Met onze nieuwe ontwikkelingen streven we ernaar dat jullie veel minder tijd kwijt zijn aan ICT-zaken. En dan is er ruimte om met de BGT bezig te zijn én voor ontmoetingen die je inspireren voor de toekomst.
Op 30 mei en 4 en 6 juni praten wij jullie helemaal bij! Reken maar op inspirerende voorbeelden van o.a. de gemeenten Utrecht, Nieuwkoop en Moerdijk én vlieg mee hoog over de demo’s van onze stagiaires. Uiteraard wordt het luchtig, leuk, interactief en nuchter als vanouds.

PROGRAMMA

09.30  Ontvangst
10.00  Lancering dg DIALOG Web (met o.a. een presentatie van Henk van Beek van gemeente Nieuwkoop)
10.45  Koffiepauze
11.15  Ontwikkelingen & bijpraten dg DIALOG BGT
12.15  Lunch
13.00  Demo’s en ontwikkelingen waarvan we in de wolken zijn!
14.15  Koffiepauze
14.30  Informele activiteit
16.00  Borrel

De Gebruikersdag sluiten we zoals altijd af met een leuke, informele activiteit. Dit jaar parkeren we de luchtigheid van de dag even want alle zintuigen mogen op scherp: jullie gaan de stad in om te speuren naar geheime kisten met opdrachten. Een beetje fanatiek worden mag best. Doen we daarna tijdens de borrel weer luchtig en gezellig. Wij hebben er nu al zin in!

Wanneer & waar?

  • Donderdag 30 mei in Raadhuis Gemeente Oisterwijk, De Lind 56 in Oisterwijk
  • Dinsdag 4 juni in The Anthony Hotel, Kanaalstraat 197, Utrecht
  • Donderdag 6 juni in Punt, Scheepvaartstraat 7, Deventer

Aanmelden

De Gebruikersdagen zijn bedoeld voor alle gebruikers van dg DIALOG BGT en worden kosteloos georganiseerd door Sweco. Meld je nu aan via onderstaand formulier. Ben je nog geen klant van dg DIALOG BGT maar heb je wel concrete belangstelling: ook dan ben je van harte welkom.

!Let op: vanwege grote belangstelling, is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de locaties Utrecht en Oisterwijk. Voor locatie Deventer is aanmelden nog wel mogelijk.

Toevoegen aan agenda

BGT Gebruikersdagen 2024 - Oisterwijk BGT Gebruikersdagen 2024 - DeventerBGT Gebruikersdagen 2024 - Utrecht