Nieuws

Knop die ingedrukt wordt

Knappe knoppen: ‘orthogonaal’

dg DIALOG BGT bevat ontzettend veel handige knoppen en menu-items. Niet alle functies zijn even bekend. Daarom de rubriek ‘Knappe knoppen’. Deze keer: wat kun je met de knop ‘Orthogonaal’?

Bravo naar Kadaster, wat nu?

BRAVO gaat naar het Kadaster, wat nu?

Het Kadaster neemt de BRAVO-functionaliteit op in de LV BGT. Wat betekent dat voor gebruikers van dg DIALOG BGT? En zijn er dingen die je nu al kunt doen om je voor te bereiden?

Webinar: dg DIALOG BGT op weg naar het web

dg DIALOG BGT gaat een stap naar het web zetten. Om deze ontwikkeling toe te lichten organiseerden wij op 8 december 2022 een webinar. Lees het verslag en kijk de video-opname en presentatie terug.

Knop die ingedrukt wordt

Knappe knoppen: ‘2-punts symbool’

dg DIALOG BGT bevat ontzettend veel knoppen en menu-items. Niet alle functies zijn even bekend. Daarom de rubriek ‘Knappe knoppen’. Deze keer: wat kun je met de knop ‘2-punts symbool’?

De berichtenverkeerversneller

Mutaties van andere bronhouders via het berichtenverkeer eenvoudiger en sneller verwerken. Door enkele aanpassingen in het proces van uit- en inchecken door te voeren, hebben we een manier gevonden om opnieuw tijdwinst te boeken. Wij noemen dit de berichtenverkeerversneller.