GeoBuzz 2022

Op 23 en 24 mei 2022 vindt de GeoBuzz plaats: het grootste geoinformatie-event in Nederland. Natuurlijk is Sweco hier ook aanwezig. Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen rondom dg DIALOG BGT? Onze visie op de SOR? Of naar onze interface met Omnibase? Kom dan naar onze stand. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Bezoek onze stand en ontdek…

Kom langs bij onze stand en ontdek onder andere hoe je 3D data kunt inzetten in combinatie met de BGT, hoe onze interface met Omnibase eruit ziet en wat je allemaal kunt met de nieuwe aansluiting op Trimble. We vertellen je graag meer over deze toepassingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de BGT. Je kunt ons vinden bij standnummer 4!

Programma GeoBuzz

Op de GeoBuzz ontmoeten geo-specialisten, softwaregebruikers en bestuurders elkaar twee dagen lang om kennis te delen en te netwerken. Je hoort hier alles over actuele thema’s, zoals locatiedata bij klimaatadaptatie, mobiliteit, de energietransitie en de inrichting van de leefomgeving. Thema’s, die ook bij gebruikers van dg DIALOG BGT aan de orde van de dag zijn. Meer weten over het programma? Bekijk het hier via de website van GeoBuzz.  

Waar en wanneer?

Datum: 23 en 24 mei 2022
Locatie: Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch
Stand: 4 Sweco
Deelname is gratis

Presentatie over Digital Twins

Om ruimtelijke vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te kunnen benaderen, is er behoefte aan een gemeenschappelijke informatiebasis. Een Digital Twin – een model waarin je deze informatie vastlegt – kan hierbij helpen. Op dit moment wordt hier vooral 2D BGT-data voor gebruikt, maar met 3D BGT-data leg je een stevigere basis. Wil jij hier meer over weten? Op dinsdag 24 mei vertelt Fanny Straayer-Bot (BGT adviseur) hoe je 3D-data omzet in objecten, die direct gebruikt kunnen worden in een eigen Digital Twin. Kom langs bij deze presentatie en leer hoe je een duurzame actuele basis vastlegt.

Titel presentatie: Digital Twin zoekt goed geo-fundament
Tijd:
24 mei tussen 14.15 en 15.00 uur
Zaal: Dexter 30
Wie: Fanny Straayer-Bot (BGT-adviseur bij Sweco)

Werken bij Sweco

Bij Sweco zijn we ook altijd op zoek naar talent. Zowel voor stagiairs als voor ervaren professionals hebben wij een aantal vacatures openstaan, bijvoorbeeld voor een Adviseur Geodetische Reken- en Vereffeningstechniek. Ben je op zoek naar een leuke baan? Informeer dan vooral even bij onze stand!

Toevoegen aan agenda

GeoBuzz 2022