Nieuw: dg DIALOG Web

De laatste jaren is de druk op de ICT-afdeling flink toegenomen. Nieuwe ontwikkelingen bijbenen voelt als een grote uitdaging. En eigen werk verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Maar met dg DIALOG Web is dat verleden tijd.

We verplaatsen je database en het berichtenverkeer naar de cloud. Geen kopzorgen meer over databases, servers en beveiliging – dat regelen wij. Het resultaat? Minder ICT-druk voor jouw organisatie en meer tijd voor wat écht telt: je kerntaken.

Waarom kiezen voor dg DIALOG Web?

  • Betrouwbaar: meer dan 35 jaar ervaring, een community van 150+ organisaties en een helpdesk die altijd voor je klaar staat.  
  • Totale ontzorging: focus je op je kerntaken; wij nemen je ICT-zorgen weg.
  • Kostenbesparing: minder kosten, meer resultaat.
  • Innovatief: directe integratie met cloudtechnologie voor database en berichtenverkeer met LV-BGT, BAG en BOR.
  • Toekomstbestendig: altijd up-to-date met ontwikkelingen zoals objectenregistratie, 3D, common ground en het federatief datastelsel dankzij slimme API’s.

Eenvoudig samenwerken

Met dg DIALOG Web is data delen en samenwerken simpel. Met een paar klikken geef je toegang tot je database, zodat anderen met hun dg DIALOG BGT en Web-account direct aan de slag kunnen. Bovendien zorgt deze functie ervoor dat andere partijen je moeiteloos bijstaan met je BGT-werkzaamheden.

Laptop met Screenshot van dg DIALOG Web

Meer informatie?

De mogelijkheden van Web kun je het beste zelf ontdekken. En zien natuurlijk. Vraag daarom vrijblijvend een demo aan. Het is gratis en verplicht je tot niets.