Onze diensten

Onze diensten

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat er meer nodig is dan software alleen. Door de bundeling van de geometrische componenten van de openbare ruimte, de BAG en andere registraties, is er veel aan het veranderen in Nederland. Vooral gemeenten en provincies zijn druk bezig hun geo-informatiehuishouding te optimaliseren en hun werkprocessen rond de BGT op orde te brengen.

Voor Sweco is dit vertrouwd terrein. Al jaren helpen wij overheden met de opbouw en het beheer van de BGT. Voor veel gemeenten en provincies ondersteunen wij de koppeling van BGT met BOR en BAG en de inrichting van hun geo-werkprocessen. Daarnaast weten wij, net als jij, dat met de BGT een belangrijke basis is gelegd voor verdere ontwikkelingen en toepassingen in de toekomst. Een toekomst waar wij ons graag op richten. Samen met jou.

Van advies tot goede en vakkundige ondersteuning. Wij helpen bij het maken van de juiste keuzes en met het organiseren van data. En begeleiden mensen om samen het meeste voordeel te halen uit de BGT. Samen met onze 150 klanten vormen wij een community waar iedereen van elkaar leert. Om zo samen te komen tot de beste resultaten.

Ons dienstenaanbod

Hieronder vind je een actueel overzicht van de diensten die wij vanuit Sweco aanbieden. Hierbij kan onderscheid worden gemaakt tussen diensten op vier verschillende gebieden:

  • BGT-kwaliteitscorrecties & inzichten
  • BGT-diensten & software-ondersteuning
  • Project- en procesmanagement rondom het BGT-beheer
  • FME-diensten

aanmelden of informatie aanvragen

Wil je ook resultaat boeken met de BGT? Vul ons formulier in, en wij nemen snel contact met je op.