Training landmeetkundige verwerking 3D

Voor de verschillende landmeetkundige inwinningsprocessen in dg DIALOG BGT zijn specifieke trainingen beschikbaar. Deze worden, in combinatie met deskundig advies vooraf, specifiek aangepast op de beschikbare apparatuur. Deze training is bedoeld voor landmeters en gebruikers van dg DIALOG BGT.

E-M. Landmeetkundige verwerking

Bij deze training staan de meetcoderingen en het meetverwerkingsproces centraal. De nadruk ligt op het interpreteren van de meetresultaten en het gericht opsporen van fouten. Omdat de berekeningen altijd op basis van MOVE3 worden uitgevoerd, kan ook de basis van MOVE3 besproken worden. Deze training is ook goed te combineren met de training ‘meten en verwerken van profielen en DTM’.

ProgrammaonderdeelVoorkennisMinimale duur
Uitleg meetcodering ¼ dag
Meetverwerking (gecodeerd meten) ¼ dag
Meetcodering en meetverwerking
Inclusief uitleg MOVE3
 1 dag

E-U. Landmeetkundige verwerking: Uitwisseling

Deze training gaat specifiek in op het inrichten en uitvoeren van uitwisseling met Leica Captivate, Trimble Access of Topcon Magnet.

ProgrammaonderdeelVoorkennisMinimale duur
Uitwisseling met Leica Captivate ¼ dag
Uitwisseling met Trimble Access ¼ dag
Uitwisseling met Topcon Magnet 1 dag

E-T. Landmeetkundige verwerking op tablet

Deze training is gericht op het werken met een tablet PC. Hierbij kan dg DIALOG direct op de tablet gebruikt worden, en kan data gekoppeld worden via de GPS/TPS Online modules. Deze training is altijd in de vorm van een praktijkdag, specifiek ingericht voor jouw eigen situatie.

ProgrammaonderdeelVoorkennisMinimale duur
dg DIALOG BGT op tablet PC
TPS Online
GPS Online
 1 dag

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze training of wil je eerst meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar overzicht