Het verschil tussen dg DIALOG BGT en dg DIALOG Web

Als trouwe dg DIALOG BGT-gebruiker heb je het vast al gehoord: de komst van dg DIALOG Web! Maar wat is het verschil? Het antwoord is simpel: dg DIALOG Web is onze SaaS-oplossing die jouw database naar een cloudomgeving brengt. Dat betekent nieuwe technologische toepassingen, zonder het goede van de huidige oplossing overboord te gooien.

De voordelen van dg DIALOG BGT in een cloudomgeving

De robuuste kracht van dg DIALOG BGT die je kent, maar dan met de snelheid en flexibiliteit van de cloud. Klinkt als het beste van twee werelden, toch? Deel eenvoudig je BGT-data met de LV-BGT, BAG en BOR. En geef je collega’s direct toegang tot de meest recente en volledige versie van je BGT-data. Allemaal vanuit onze handige SaaS-oplossing in de cloud.

En we zitten niet stil! Onze nieuwe versie is al helemaal klaar voor de toekomst. Dankzij onze moderne architectuur en slimme API’s pikken we moeiteloos nieuwe ontwikkelingen op zoals objectenregistratie en het federatief datastelsel.

Stap voor stap richting de toekomst

Verandering kost tijd, dat begrijpen we. Daarom introduceren we dg DIALOG Web stap voor stap. We behouden wat goed is aan dg DIALOG BGT. Maar voeren tegelijkertijd verbeteringen door. En dit is slechts het begin. Na de lancering en migratie naar de cloud, richten we ons op de volgende stop: de integratie van muteerfunctionaliteiten. Dit doen we stapsgewijs, om de overgang zo vloeiend mogelijk te maken.

Meer informatie?

De mogelijkheden van Web kun je het beste zelf ontdekken. En zien natuurlijk. Vraag daarom vrijblijvend een demo aan. Het is gratis en verplicht je tot niets.