Street Smart

Street Smart is de opvolger van Globespotter en Globespotter Pro. Street Smart bevat gedeeltelijk dezelfde functionaliteiten, zoals het openen van panoramabeelden via de kaart, projectie van objecten in de panoramabeelden en het meten in de panoramabeelden. Ook is er een nieuwe functionaliteit: Smart Click. Waar voorheen bij een meting in dg DIALOG BGT met GlobeSpotter handmatig in minimaal 3 panoramafoto’s moest worden geklikt, loopt deze handeling in Street Smart automatisch. Street Smart selecteert automatisch 3 foto’s om via voorwaartse insnijding de coördinaten van het gewenste punt te berekenen.

Street Smart

Recente toepassing

Een recente toepassing binnen Street Smart is de LiDAR Point Cloud, een driedimensionale puntenwolk met een zeer hoge dichtheid. Hiermee kunnen coördinaten in combinatie met HD-Cyclorama’s nog beter en sneller worden ingewonnen. Deze puntenwolk moet dan wel onderdeel zijn van het contract met Cyclomedia.

De 3D Cyclorama bestaat uit de HD-Cyclorama gecombineerd met een extra, onzichtbare laag waarin voor elke pixel een diepte is opgeslagen. Hiermee is elke pixel die je ziet in de HD-Cyclorama voorzien van een 3D locatie. Met Measure Smart maak je heel eenvoudig 2D en 3D-metingen in Street Smart.

Meer weten?

Wil je meer weten over Street Smart in combinatie met dg DIALOG BGT? Of ben je geïnteresseerd in een demo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.