Bestel nu Street Smart voor dg DIALOG BGT

Street Smart is de opvolger van Globespotter en van Globespotter Pro, die door Cyclomedia worden uitgefaseerd. In dg DIALOG BGT 7.7 is de nieuwe Street Smart interface beschikbaar. Vanaf dg DIALOG BGT 7.8 zal Globespotter niet meer worden ondersteund.

Street Smart in dg DIALOG BGT

In onze nieuwste update-video praten we je in zo’n 2 minuten bij over de ontwikkeling van Street Smart in dg DIALOG BGT. Wat betekent dit voor jou als gebruiker van dg DIALOG BGT? En voor de Globespottermodule van dg DIALOG BGT die je mogelijk eerder hebt aangeschaft? Op Mijn BGT kun je onder Downloads de ‘Video update dg DIALOG BGT en Street Smart’ bekijken (let op: inloggen op het klantenportaal is vereist).

Upgraden of instappen

Gebruikers van Globespotter hebben intussen een aanbieding ontvangen met een gereduceerd overstaptarief. Gebruikers van dg DIALOG BGT die nog geen Globespotter gebruikten, hebben ook een aanbieding ontvangen met een gereduceerd instaptarief. De gereduceerde tarieven zijn geldig tot 1 januari 2019.

Nog geen aanbieding ontvangen? Of wilt u meer weten?

Maak je gebruik van dg DIALOG BGT, maar heb je geen aanbieding ontvangen, neem dan contact op met onze helpdesk of met Jan Bakker (06-51543511 of [email protected]). We helpen je graag verder!