Bestel nu Street Smart voor dg DIALOG BGT

Street Smart is de opvolger van Globespotter en van Globespotter Pro, die door Cyclomedia worden uitgefaseerd. In dg DIALOG BGT 7.7 is de nieuwe Street Smart interface beschikbaar. Vanaf dg DIALOG BGT 7.8 zal Globespotter niet meer worden ondersteund.

Street Smart in dg DIALOG BGT

In onze nieuwste update-video praten we u in zo’n 2 minuten bij over de ontwikkeling van Street Smart in dg DIALOG BGT. Wat betekent dit voor u als gebruiker van dg DIALOG BGT? En voor de Globespottermodule van dg DIALOG BGT die u mogelijk eerder hebt aangeschaft? Op Mijn BGT kunt u onder Downloads de ‘Video update dg DIALOG BGT en Street Smart’ bekijken (let op: inloggen op het klantenportaal is vereist).

Upgraden of instappen

Gebruikers van Globespotter hebben intussen een aanbieding ontvangen met een gereduceerd overstaptarief. Gebruikers van dg DIALOG BGT die nog geen Globespotter gebruikten, hebben ook een aanbieding ontvangen met een gereduceerd instaptarief. De gereduceerde tarieven zijn geldig tot 1 januari 2019.

Nog geen aanbieding ontvangen? Of wilt u meer weten?

Maakt u gebruik van dg DIALOG BGT, maar hebt u geen aanbieding ontvangen, neem dan contact op met onze helpdesk of met Rosann Aarsen (06-50553605 of Rosann.Aarsen@sweco.nl). We helpen u graag verder!