BGT updaten en werkdruk verlagen

4 oplossingen voor werkdrukverlaging en up-to-date houden BGT

Iedereen in Nederland heeft er last van: aanhoudend personeelstekort. Ook BGT-expertise is moeilijk te vinden. Vanuit onze community van 150 organisaties horen wij steeds vaker over de toename van werkdruk en problemen door onderbezetting. En hierbij schieten wij graag te hulp. Zijn wij superhelden? Nou, nee, maar we zetten onze BGT-expertise graag in als superkracht. Om jou te ondersteunen. We bieden 4 oplossingen, waarmee we je helpen om de werkdruk te verlagen en de BGT up-to-date te houden

1. Zet ons in voor complexe BGT-werkzaamheden

Staan uitdagende BGT-vraagstukken je dagelijkse werk in de weg? Wij schieten graag te hulp. Met onze kennis en ervaring ondersteunen we je bij complexe werkzaamheden. Zo kun jij je focussen op het up-to-date houden van de BGT, terwijl wij je ontlasten van die moeilijke klussen.

2. Versnel je werkprocessen met dg DIALOG BGT en FME

‘Werk slimmer, niet harder’. Je hebt het vast wel eens gehoord. Maar hoe breng je dat in de praktijk? Met onze combinatie van dg DIALOG BGT en FME kun je werkprocessen op een flexibele en geautomatiseerde manier inrichten. Samen vormen zij een ijzersterke toolset voor datamanagement. Dankzij de naadloze gegevensintegratie tussen FME en dg DIALOG BGT, verhoog je niet alleen de efficiëntie, maar verminder je ook fouten. Het resultaat? Meer gedaan krijgen in minder tijd.

3. Opleidingen en trainingen voor jou en je personeel

Een flinke dosis kennis over het gebruik en de mogelijkheden van dg DIALOG BGT helpt jou om de BGT te verbeteren. En daar ondersteunen we je graag bij. Met onze opleidingen en trainingen begeleiden we jou en je personeel door de verschillende processen van de BGT. Van het inwinnen, muteren en synchroniseren, tot het gebruik van de software ­– we laten zien hoe je het maximale eruit haalt.

4. Hulp bij achterstallig onderhoud en kleine klussen

We kennen het allemaal: die taken die zich blijven opstapelen. Je komt er simpelweg niet aan toe. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze BGT-experts zijn er om je tijdelijk te ontlasten. Of het nu gaat om het wegwerken van achterstanden of het bieden van hulp tijdens drukke periodes. Wij geven je weer ademruimte.

Meer informatie

Meer weten? Dat kan! Plan geheel vrijblijvend een gesprek met een van ons in. Ondersteuning is al mogelijk vanaf 1 uur tot meerdere dagen per week. We vertellen je er graag meer over.