dg DIALOG BGT versie 7.11

dg DIALOG BGT versie 7.11 is nu beschikbaar

dg DIALOG BGT versie 7.11 is nu officieel beschikbaar. In deze versie hebben we weer een aantal belangrijke dingen verbeterd. Benieuwd wat nieuw is? Je leest hier wat de belangrijkste wijzigingen in versie 7.11 zijn.

Berichtenverkeerversneller

Versie 7.11 biedt de mogelijkheid om berichten uit de LV-BGT te verwerken zonder uit te checken. De berichten kunnen rechtstreeks op de spatiallagen verwerkt worden. Er zijn diverse opties beschikbaar om de mutaties voor de verwerking te filteren, bijvoorbeeld binnen een bepaald gebied of alleen bepaalde objectcodes. Wij verwachten dat hiermee berichten uit de LV-BGT sneller en gerichter verwerkt kunnen worden.

Nieuwe vensters

Net zoals in eerdere versies is ook nu weer een aantal schermen opnieuw ontwikkeld. De belangrijkste verbeteringen zijn de query-editor en het beheren van conversietabellen in de metadata. De functionaliteit is sterk verbeterd en het gebruik is eenvoudiger geworden.

3D beheer

Aan de module 3D Beheer zijn een aantal functies toegevoegd voor betere bewerkingen op 3D geometrie. Dit zijn bijvoorbeeld het genereren van hoogtes via interpoleren, snijdingen of splitsingen en flexibelere instellingen voor weergave en automatisch genereren van 3D objecten. Ook is een nieuwe functie beschikbaar voor de koppeling met Omnibase om dwarsdoorsnedes (profielen) te genereren op basis van een puntenwolk.

Overige nieuwe zaken

  • Ondersteuning Summit Evolution 8.1.
  • Ongekoppelde objecten kunnen nu gekoppeld worden vanuit het selectievenster.
  • De status van de berichtenverkeer tabellen in de database is opvraagbaar.
  • De Trimble Acces jxl uitwisseling is uitgebreid met nieuwe opties.

Een compleet overzicht van alle wijzigingen staat beschreven in het document ‘Update informatie dg DIALOG BGT versie 7.11.pdf’ dat je kunt downloaden vanaf ‘Mijn BGT’.

Meer informatie

Heb je verder nog vragen over dg DIALOG BGT versie 7.11? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of met onze helpdesk.