Ons aanbod

Méér halen uit de BGT

Voor veel bronhouders was dg DIALOG BGT al het belangrijkste gereedschap bij het opbouwen van hun BGT. dg DIALOG BGT zal ook het belangrijkste gereedschap zijn bij de volgende stap: het optimaal gebruiken van de BGT en het behalen van voordelen.

Kwaliteit & zekerheid met gecertificeerde software

dg DIALOG BGT voldoet aan de hoge eisen die zijn gesteld aan opbouw, beheer, structuur en toegankelijkheid van de basiskaart. Hierdoor beschikt u altijd over de beste en meest actuele gegevens. Dg DIALOG BGT was ook het eerste pakket dat de uitgebreide certificering van Geonovum behaalde voor het toepassen van de BGT | IMGeo-standaarden. Met dg DIALOG BGT weet je zeker dat je verder komt.

Community van 150 organisaties: profiteren van kennis & ervaring

Als gebruiker van dg DIALOG BGT ben je voor ons erg belangrijk, daarom is er een gebruikersgroep die steeds met ons meedenkt over de vereisten en de verdere ontwikkelingen van ons pakket.

Ook organiseren wij ieder jaar de dg DIALOG BGT-Gebruikersdagen. Als gebruiker van dg DIALOG BGT ben je onderdeel van een grote community van 150 organisaties. Divers van samenstelling ook: zowel grote als kleine gemeenten, provincies waterschappen en ingenieursbureau’s. Dit is de beste garantie dat wij profiteren van elkaars ervaring. Samen halen we meer uit de BGT.

30 jaar topografische expertise: de beste basis voor de toekomst

Al meer dan 30 jaar bieden wij met ons product een leidende oplossing voor iedereen die betrokken is bij de opbouw en het beheer van de topografische basiskaart. En dat is niet voor niets. In dg DIALOG BGT is 30 jaar topografische ervaring en ICT-kennis gebundeld in één toepassing. Een betere basis voor de toekomst is niet denkbaar. Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Ben je nog geen gebruiker van dg DIALOG BGT? Lees dan snel verder over onze software, onze diensten en onze trainingen. Of maak direct gebruik van onze handige overstapservice.