dg DIALOG BGT

dg DIALOG BGT is een complete applicatie voor de inwinning en het beheer van de topografische basiskaart. Op het gebied van topografie is dg DIALOG BGT al meer dan 35 jaar marktleider. De software wordt al door ruim 150 organisaties gebruikt en was voor veel van hen het belangrijkste gereedschap in het opbouwen van de BGT.

Alles in één pakket

Met de komst van de BGT is ook een belangrijke basis gelegd voor verdere ontwikkelingen en toepassingen in de toekomst. Een toekomst waarop wij ons hebben voorbereid door te blijven investeren in de ontwikkeling van onze software. Wij zijn dan ook trots dat wij al onze vakkennis, ervaring en toekomstvisie nog steeds kunnen bundelen in één pakket: dg DIALOG BGT.

Overige diensten

Met dg DIALOG BGT kies je voor efficiëntie en gemak, voor kwaliteit en zekerheid, maar ook voor toekomst en resultaat. Natuurlijk weten wij dat er meer nodig is dan software alleen. Bekijk daarom ook ons dienstenaanbod en onze trainingen.

Meer informatie

Ben je nog geen gebruiker van onze software en wil je meer weten over de specifieke eigenschappen van dg DIALOG BGT? Bekijk dan ons overzicht met specificaties en voordelen van onze applicatie. Ook kun je een demosessie aanvragen of gebruikmaken van onze handige overstapservice. Voor kortlopende projecten of tijdelijke uitbreiding van capaciteit, is het voor bestaande gebruikers van dg DIALOG BGT ook mogelijk om een licentie te huren.