Onze software

dg DIALOG BGT is een complete applicatie voor de opbouw en het beheer van de topografische basiskaart. Op het gebied van topografie en BGT (en de verdere detaillering conform IMGeo) is dg DIALOG BGT al meer dan 30 jaar marktleider. De software wordt al door 150 organisaties gebruikt en was voor veel van hen het belangrijkste gereedschap in het opbouwen van de BGT.

Met de komst van de BGT is echter ook een belangrijke basis gelegd voor verdere ontwikkelingen en toepassingen in de toekomst. Een toekomst waarop wij ons hebben voorbereid door te blijven investeren in de ontwikkeling van onze software. Wij zijn dan ook trots dat wij al onze vakkennis, ervaring en toekomstvisie nog steeds kunnen bundelen in één pakket: dg DIALOG BGT.

Met dg DIALOG BGT kies je voor efficiëntie en gemak, voor kwaliteit en zekerheid, maar ook voor toekomst en resultaat.

Natuurlijk weten wij dat er meer nodig is dan software alleen. Bekijk daarom ook ons dienstenaanbod en onze trainingen.

Ben je nog geen gebruiker van onze software en wil je meer weten over de specifieke eigenschappen van dg DIALOG BGT? Bekijk dan ons overzicht met specificaties en voordelen van onze applicatie. Ook kun je een demosessie aanvragen of gebruikmaken van onze handige overstapservice.