Onze trainingen

Meer resultaat door training

Natuurlijk wil je het maximale uit de BGT halen. Dat willen wij ook. Een goede kennis van het gebruik en de mogelijkheden van dg DIALOG BGT kan daar een grote bijdrage aan leveren.

Ons cursusaanbod

Hieronder zie je een actueel overzicht van de trainingen en cursussen, die wij vanuit Sweco aanbieden op het gebied van de BGT en dg DIALOG BGT.

1. BGT Algemeen

In deze training wordt aan de hand van informatie, voorbeelden en een spel duidelijk wat de invoer voor de BGT voor jou betekent. Lees meer over deze training.

2. Algemene introductie dg DIALOG BGT

Deze training behandelt de basisprincipes van het werken met dg DIALOG BGT. Na afloop ben je in staat alle basishandelingen te verrichten. Lees meer over deze training.

3. dg DIALOG BGT en de LV-BGT synchroon houden

Tijdens deze cursus leer je om de lokale BGT synchroon te houden met de actuele stand van de Landelijke Voorziening BGT. Lees meer over deze training.

4. Landmeetkundige verwerking

In de training ‘Landmeetkundige verwerking’ staan de meetcodering en het meetverwerkingsproces centraal. De nadruk ligt op het interpreteren van de meetresultaten en het gericht opsporen van fouten. Lees meer over deze training.

5. 3D: meten, profileren en DTM

In deze cursus leer je hoe tachymetrische of GPS-metingen opgezet moeten worden, zodat deze in 3D te toetsen en te verwerken zijn. Daarnaast leren we je hoe je van een dergelijke meting of een geïmporteerd bestand profielen en Digital Terrain Models (DTM’s) kunt maken. Lees meer over deze training.

6. Update: nieuwste versie dg DIALOG BGT

Deze cursus geeft inzicht in de nieuwe functionaliteiten van de nieuwste versie van dg DIALOG BGT. Lees meer over deze training.

7. Verwerken nulbestanden in dg DIALOG BGT

Tijdens deze training leer je om alle stappen te verrichten waardoor je bronhouders voor de BGT kunt ontzorgen. Lees meer over deze training.

Meer informatie en aanmelden

Wil je je aanmelden voor een van de trainingen, of wil je eerst meer informatie ontvangen, vul dan het formulier in. Wij nemen snel contact met je op.

Contact

Heb je vragen over ons aanbod, of ben je op zoek naar iets wat niet in ons cursusaanbod is opgenomen? Neem dan contact met ons op.