Training LV-synchronisatie

Voor het handmatig synchroon blijven met de Landelijke Voorziening BGT (LV-BGT) is er een mechanisme ontwikkeld in dg DIALOG BGT op basis waarvan de lokale kopie van de BGT steeds bijgewerkt wordt met de actuele stand. De verschillen tussen deze kopie en de aangemaakte mutaties worden verwerkt in een was-wordt bestand dat geleverd kan worden aan BRAVO. De inrichting en het verloop van dit proces worden in deze training doorgenomen.

C. LV-Synchronisatie

Tijdens deze training leer je het LV-Synchronisatie mechanisme dat in dg DIALOG BGT is ingebouwd te gebruiken. Ook bespreken we hoe je afkeuringen kan voorkomen. Bij voorkeur verwerken we samen een abonnementsbestand en maken we samen een leveringsbestand aan.

ProgrammaonderdeelVoorkennisMinimale duur
Tijdsinterval Gewijzigd t.o.v. LV-BGT
LV-Sync proces
Abonnementsbestanden verwerken
Leveren
Fouten voorkomen
A¼ dag

C-I. LV-Synchronisatie voor ingenieursbureaus

Tijdens deze training leer je om dg DIALOG BGT-projecten in te richten voor het aanmaken van was-wordt bestanden voor de LV-BGT zonder gebruik te maken van een database. Deze bestanden kunnen worden verzonden naar de klant, of direct naar BRAVO verzonden worden.

ProgrammaonderdeelVoorkennisMinimale duur
Projecten inrichten a.h.v. handleidingA-I ¼ dag
Tijdsinterval Gewijzigd t.o.v. LV-BGT
LV-Sync proces
Abonnementsbestanden verwerken
Leveren
Fouten voorkomen
A-I ¼ dag

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze training of wil je eerst meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar overzicht