dg DIALOG BGT-bronhouders en de BGT

Met het verstrijken van het eerste kwartaal van 2016 is het aantal bronhouders waarvan de BGT volledig in de Landelijke Voorziening (LV) is opgenomen weer toegenomen. Van meer dan 100 bronhouders zit de BGT nu volledig in de LV. Ook van de bronhouders die de BGT opbouwen en beheren met dg DIALOG BGT, is weer een aantal in de LV opgenomen. Een kort overzicht van de laatste cijfers.

Hoe ver is Nederland met de BGT?
Op 1 januari 2016 was de BGT van 45 bronhouders volledig in de LV opgenomen volgens het Samenwerkingsverband Bronhouders BGT (SVB-BGT) . Op 4 april 2016 zat de 100ste bronhouder in de LV. Dit is meer dan een verdubbeling ten opzichte van het begin van het jaar, en intussen loopt de teller verder door.

En hoe ver zijn dg DIALOG BGT-bronhouders met de BGT?
De opbouw van de BGT verloopt in etappes, maar duidelijk is dat gebruikers van dg DIALOG BGT bij de kopgroep behoren. Volgens het SVB-BGT zat tot vrijdag 29 april 2016 de BGT van ongeveer 34% van de dg DIALOG BGT-bronhouders volledig in de LV.

Daarnaast had 44% van onze klanten een deellevering gedaan aan de LV. Slechts 22% van onze klanten had op 29 april 2016 nog niet geleverd.

Een overzicht van de status van dg DIALOG BGT-bronhouders op 29 april 2016.
Een overzicht van de status van dg DIALOG BGT-bronhouders op 29 april 2016.

 

Kaart met overzicht van de dg DIALOG BGT-bronhouders die volledig in de LV zitten.
De gemeenten en provincies die tot het percentage van 34% van de dg DIALOG BGT-bronhouders behoren die volledig in de LV zitten.

En hoe ver bent u met de BGT?
Natuurlijk willen wij ook u laten profiteren van de mogelijkheden van dg DIALOG BGT. Als dat betekent dat u van een ander pakket naar ons wilt overstappen, dan helpen we u graag daarbij. Met onze ervaring en vakkennis kunnen wij u ontzorgen, zodat u zich volop kunt richten op het gebruik van de BGT en het behalen van resultaat.

Meer weten?
Wilt u meer weten? Of wilt u wel eens een demo of presentatie zien? Laat het ons weten. Wij komen graag langs en denken met u mee. Geheel vrijblijvend. Neem contact op met Jan Bakker ([email protected]; T +31 88 811 40 06) of met één van de andere Sweco-adviseurs. U kunt ook het webformulier invullen.