dg DIALOG BGT Gebruikersdagen vervroegd en digitaal!

De data waren geprikt, de locaties gekozen, het programma bedacht en een lekkere lunch, borrel en activiteit geregeld. Maar helaas, door de coronamaatregelen gaan de ‘gewone’ dg DIALOG BGT Gebruikersdagen niet door. Nu het goede nieuws: het maakt niet uit waar je woont, reistijd is geen issue en er is echt voor iedereen plek, want we organiseren dit jaar een leuk digitaal alternatief! En nog meer goed nieuws: deze vinden al plaats op 12 en 14 mei.

Enquête: dit is jullie wens

Omdat we het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk leden van de dg DIALOG BGT-community hierbij aan kunnen sluiten, hebben alle gebruikers een enquête ontvangen. Veel van jullie hebben gereageerd. Op basis van jullie reacties hebben we een digitaal alternatief bedacht, zodat dit hopelijk zo goed mogelijk aansluit bij de mogelijkheden die jullie op dit moment hebben.

Save the date: 12 en 14 mei

Zet 12 en 14 mei dus alvast in je agenda! Je ontvangt zeer binnenkort een uitnodiging van ons via de mail, met daarin meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Heb je vragen over dit event, of kunnen we je op een andere manier helpen of ondersteunen? Neem dan contact op met Jan Bakker tel: 06 – 51 54 35 11 of met Bart van der Lely tel: 06 – 51 84 34 78