dg DIALOG BGT versie 7.8.3

dg DIALOG BGT versie 7.8.3 beschikbaar

dg DIALOG BGT versie 7.8.3 is nu beschikbaar en te downloaden vanaf Mijn BGT. Een greep uit de verbeteringen in deze versie:

  • IMGeo: Het downloaden van BGT-data uit PDOK kan nu via de nieuwe BGT-download API van PDOK. De oude downloadservice is ook nog aanwezig, maar wordt vanaf 1 oktober 2020 niet meer ondersteund door PDOK. Gebruik vanaf nu bij voorkeur de API voor het downloaden van BGT-data. Dit werkt ook vele malen sneller dan de oude downloadservice.
  • Algemeen: Een aantal vensters werd bij sommige gebruikers heel klein getoond, waaronder de laagselectie bij uitchecken. Dit gebeurde alleen als dg DIALOG BGT wordt weergegeven op de monitor, die niet als hoofdscherm is ingesteld. Dit probleem is nu opgelost.
  • Algemeen: Het venster voor laagselectie bij de rasterprofiel wizard toonde soms een leeg scherm. Dit is opgelost.
  • Algemeen: De voorgestelde woonplaats bij het plaatsen van een ORL is verbeterd, met name aan de rand van woonplaatsgrenzen.
  • Installer: Voor het gebruik van Street Smart binnen dg DIALOG BGT is de ‘vcredit 2015’ vereist. Dit is standaard aanwezig in Windows 10, maar niet altijd in andere versies van Windows. Voortaan wordt ‘vcredit 2015 via de Installer van dg DIALOG BGT geïnstalleerd.

Voor een volledig overzicht van alle wijzigingen, verwijzen wij naar het document ‘Wijzigingen in versie 7.8.3 t.o.v. versie 7.8.2’ dat ook gedownload kan worden vanaf het klantenportaal Mijn BGT.

Heb je nog vragen over de nieuwe versie van dg DIALOG BGT? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Ben je gebruiker, maar heb je nog geen inlog? Vraag deze dan aan via de helpdesk.