Digitale dg DIALOG BGT webinars: bingo!

Dit jaar geen ‘echte’ dg DIALOG BGT Gebruikersdagen zoals iedereen gewend was: op mooie locaties door het land, met een wisselend programma en veel ontmoetingen. Dat was natuurlijk even omschakelen maar óók digitaal wisten we elkaar te vinden. Op 12 en 14 mei organiseerden we twee inhoudelijke webinars met een uitgebreide update over de laatste ontwikkelingen. En een leuke, informele afsluiter kon natuurlijk niet ontbreken!

Online webinar

Van tevoren ontvingen alle dg DIALOG BGT gebruikers een enquête over het digitale alternatief voor dit jaar. De respons was enorm en op basis daarvan hebben wij de webinars georganiseerd. En ook daarop volgde massaal de aanmeldingen! Maar liefst 200 gebruikers meldden zich aan en 180 namen uiteindelijk deel aan de webinars. Mooi om te zien dat de BGT community zo ook digitaal bijeen kon komen.

Laatste ontwikkelingen

Bart van der Lely (productowner dg DIALOG BGT) nam iedereen in het webinar mee in de laatste ontwikkelingen. Zo ging hij uitgebreid in op de nieuwste versie van dg DIALOG BGT, versie 7.9. Ook kwamen de ontwikkeling van 3D-data in dg DIALOG BGT en de ontwikkeling van MOVE3 aan bod. Daarnaast gaf Bart een sneak peek van dg DIALOG BGT als webversie en ging hij in op de mogelijke inhoud van de Samenhangende Objecten Registratie (SOR).

In plaats van spontane interactie, kon iedereen via de chat vragen stellen. Fanny Straayer-Bot (adviseur dg DIALOG BGT) kon de vragen direct beantwoorden en op het einde ging Bart nog op enkele vragen uitgebreider in. Op die manier vond er toch nog digitale interactie plaats tijdens de webinars.

Bingo!

Natuurlijk kon een leuke, informele afsluiter ook dit jaar niet ontbreken. Iedereen die mee wilde doen ontving van tevoren een persoonlijk Bingo-kaart, waarmee op 14 mei een digitale Bingo plaatsvond. Als verrassing werd vooraf aan de deelnemers een borrelpakket opgestuurd, met daarin borrelhapjes en een lekker drankje voor tijdens de bingo. En de winnaars gingen ‘naar huis’ met als prijzen: een bbq-set, een popcorn-machine en een dg DIALOG BGT-stranddag pakket.

Kijk het webinar terug

Met zoveel deelnemers, interessante vragen via de chat, en een beoordeling van gemiddeld een 8.5 kunnen we wel stellen dat het een succes was dit jaar. Heb jij het webinar gemist of wil je deze nog eens rustig terugkijken? Dat kan via het Mijn BGT klantenportaal. De opname van het webinar op 14 mei 2020 is daar online terug te kijken. Ook kun je de presentatie van Bart via het klantportaal nalezen. (Let op: voor het klantenportaal is een inlog vereist.)

Meer informatie

Gebruik je dg DIALOG BGT maar heb je geen inlog voor het klantportaal? Neem dan contact met ons op. Ook voor overige vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. En natuurlijk hopen we iedereen snel weer in het echt te ontmoeten!