22, 27, 29 september 2022

BGT Gebruikersdag
BGT in een nieuw perspectief

Meld je aan! Bekijk het programma

Een nieuw perspectief gaat hand in hand met een open blik en ruimte voor de toekomst. Vorig jaar stonden we tijdens de Gebruikersdagen stil bij hoe relevant jullie werk is. Want, we leven in een land dat steeds meer bebouwd wordt en waar ruimtelijke indeling complex is. Juist vanwege die relevantie is het belangrijk dat we toekomstbestendig werken. En de BGT in nieuw perspectief plaatsen!

Een nieuw perspectief

Toekomstbestendig: dat is veilig, efficiënt en met elkaar. De ontwikkelingen die dg DIALOG BGT doormaakt om daaraan te voldoen, plaatsen de software én jullie werk in nieuw perspectief. Soms letterlijk, met het inwinnen en beheren van 3D-data. Dat jullie daarmee 3D-stadsmodellen creëren om de effecten van ingrepen in de buitenruimte zichtbaar te maken, is al bekend. Hoe dat echt te gaan gebruiken? Daarover meer tijdens de Gebruikersdagen.

Ook het scheiden van opslag en functionaliteit is een ontwikkeling die ingezet wordt. En niet te vergeten het gebruik van API’s en de principes van Common Ground en Haal Centraal. De basis daarvan zien we binnen de SOR en onze software vernieuwt hierin mee. Dus, onze database naar de cloud verplaatsen en meer gaan werken vanuit een webapplicatie? Een nieuw perspectief lonkt…

Waar en wanneer?

De dg DIALOG BGT Gebruikersdagen 2022 vinden plaats op:

  • 22 september Eindhoven
  • 27 september Delft
  • 29 september Zwolle

Programma

De dag start rond 10.30 uur (inloop 10.00 uur). Na het plenaire ochtendprogramma en de lunch, zijn er twee rondes met parallelsessies naar keuze. De dag wordt afgesloten met een activiteit en een borrel.

Bekijk hier het volledige programma.