Kijk het webinar terug: FME World Tour 2020 – digital update

Dit jaar kon de FME World Tour op locatie niet doorgaan. Daarom organiseerden we een alternatief: de FME World Tour – digital update. Via een webinar met daarin meerdere korte presentaties werden ruim 80 geïnteresseerden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Ook kwamen meerdere interessante cases aan bod, waarin FME een grote rol speelt. Zoals bij de KNVB en drinkwaterbedrijf PWN. Achteraf konden vragen rondom de software worden besproken in de digitale de dokter-offices.

Klantcases

Om toch een afwisselend programma te kunnen aanbieden, zijn tijdens het webinar meerdere korte presentaties behandeld. Henri Veldhuis (Manager business development Sweco) opende met een korte introductie van het gebruik van FME binnen Sweco en daarbuiten. Daarna vertelde Michiel Schram (GIS adviseur) over de inzet van FME bij BIJ12. Lars van Hoeve (GIS adviseur) vertelde meer over het verduurzamen van de KNVB met FME. En Bart Middelburg (GIS adviseur) nam de kijkers mee in de wondere wereld van drinkwaterbedrijf PWN.

Digitale doktersoffice

Na afloop van het webinar openden de digitale deuren van de dokters-offices. Verschillende FME-experts, waaronder Michiel Schram, Boudewijn Spiering (BGT adviseur) en Vincent Spijker (GIS adviseur), stonden daar digitaal klaar om alle vragen rondom FME te beantwoorden. Meerdere geïnteresseerden hebben hiervan gebruik gemaakt en natuurlijk zijn de FME-experts ook na deze digitale update nog bereikbaar voor vragen.

Webinar terugkijken

Heb je het webinar gemist of wil je het terugkijken? We delen het volledige webinar hieronder. Hierin kun je ook de video terugzien die Don Murray en Dale Lutz (Safe Software) vanuit Canada hebben opgenomen.

De verschillende presentaties van Safe Software zijn ook online terug te kijken. Via de tabbladen op de site kun je wisselen van presentatie. Een korte omschrijving is links weergegeven, rechts kun je de video’s bekijken.

Meer informatie

Tijdens het webinar konden deelnemers vragen stellen via de chat. Heb je nog vragen over FME, over dit webinar of over een ander onderwerp? Neem dan contact met ons op. Of kijk eens op onze FME-pagina als je meer wilt weten over FME of over de trainingen die wij aanbieden.