MOVE3: krachtige 3D-vereffening in een gebruiksvriendelijke tool

MOVE3 is een softwarepakket, ontwikkeld door Sweco, voor de verkenning en vereffening van 3D geodetische netwerken. MOVE3 wordt wereldwijd toegepast in de meest uiteenlopende sectoren. Een korte kennismaking met MOVE3 en een aantal van haar gebruikers.

MOVE3, een korte introductie
MOVE3 voldoet volledig aan de eisen en specificaties van de Delftse puntbepalingstheorie. Deze theorie wordt algemeen aanvaard als zeer effectief voor de verwerking en kwaliteitscontrole van landmeetkundige gegevens.

MOVE3 gebruikt een 3D ellipsoïdisch model om de 3D vereffeningen zonder vereenvoudigingen of compromissen te kunnen uitvoeren. Naast 3D vereffeningen kan de software ook 2D en 1D vereffeningen uitvoeren.

MOVE3 is eenvoudig te bedienen en vereist een minimale training. De meetgegevens van de gangbare landmeetinstrumenten kunnen rechtstreeks in MOVE3 worden geïmporteerd.

MOVE3 en haar gebruikers
MOVE3 wordt over de hele wereld toegepast op uiteenlopende manieren en in verschillende sectoren. Op onze MOVE3-website vindt u voorbeelden van internationale bedrijven die gebruikmaken van MOVE3, onder andere in de mijnbouw, wegenbouw, railbouw en de offshore sector.

Uiteraard wordt MOVE3 ingezet door Nederlandse bedrijven, zoals Fugro GeoServices dat MOVE3 onder andere gebruikt in haar rivierprojecten, en Arcadis dat MOVE3 veelvuldig toepast bij de vernieuwing, aanleg of aanpassing van spoorwegtrajecten en –tunnels. Maar ook internationaal zijn er vele MOVE3-gebruikers, zoals Byrnecut Offshore Saudi Arabia dat MOVE3 gebruikt in de mijnbouw en Seymour Whyte (Australië) dat MOVE3 gebruikt in de wegenbouw.

Een aantal persoonlijke gebruikerservaringen vindt u op onze (Engelstalige) MOVE3-website:

Meer informatie over MOVE3?
Wilt u meer weten over MOVE3, raadpleeg dan zeker onze MOVE3-website.
Via die site kunt u ook direct een gratis demoversie aanvragen. Ook kunt u direct contact opnemen met een van onze MOVE3-adviseurs ([email protected]) voor nadere uitleg en vrijblijvend advies.