obliekfoto's dg DIALOG BGT

Obliekfoto’s van Slagboom en Peeters in dg DIALOG BGT

Obliekfoto’s worden genomen onder een hoek van 45 graden. Deze foto’s bevatten veel detailinformatie en zijn ook voor BGT-beheerders van grote toegevoegde waarde. Zo wordt het bepalen van vaste aanbouw, afgeschermde objecten of minder goed zichtbare zaken van bovenaf met behulp van obliekfoto’s bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger. De obliekfoto’s van leverancier Slagboom en Peeters zijn met een simpele koppeling ook eenvoudig te gebruiken in dg DIALOG BGT.

De obliekfoto’s van Slagboom en Peeters zijn al enige tijd te raadplegen vanuit dg DIALOG BGT. Alleen heeft de leverancier de manier waarop de foto’s kunnen worden opgevraagd recentelijk gewijzigd. Sweco kan je helpen om de opnamepositie, waarmee de betreffende foto geraadpleegd kan worden, op de juiste manier toe te voegen.

Obliekfoto’s in dg DIALOG BGT

Om de obliekfoto’s op de juiste manier toe te voegen aan dg DIALOG BGT gebruiken wij de URL’s van de individuele foto’s. In de URL’s zitten unieke toegangssleutels en coördinaten verwerkt. Op basis hiervan maken we een grid over het betreffende gebied. Via de individuele gridpunten wordt de obliekfoto getoond in de viewer van Slagboom en Peeters. Zo kun je deze externe beelden op een makkelijke manier raadplegen vanuit dg DIALOG BGT.

obliekfoto's dg DIALOG BGT

Meer informatie

Maakt jouw organisatie ook gebruik van obliekfoto’s van Slagboom en Peeters en wil je deze kunnen gebruiken in dg DIALOG BGT? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. We helpen je graag verder.