Heeft u al eens rondgekeken op ons gebruikersportaal?

Via onze website en onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en nieuwe functies in dg DIALOG BGT, en van alles wat belangrijk is op BGT-gebied.Maar wist u dat u als gebruiker van dg DIALOG BGT ook kunt inloggen op ‘Mijn BGT’, ons gebruikersportaal? En dat u daar toegang heeft tot nog veel meer informatie?

Blijf up to date met ‘Mijn BGT’

Op de dg DIALOG BGT-gebruikersportaal vindt u in de eerste plaats al onze software met steeds de laatste versies en updates. Vanzelfsprekend vindt u daarnaast ook alle bijbehorende documenten, zoals handleidingen, release-informatie en overzichten van alle nieuwe functies. Binnenkort vindt u hier ook de technische documenten ten behoeve van het StUF-Geo Berichtenverkeer.

Volg de verdere ontwikkeling van dg DIALOG BGT

Bent u geïnteresseerd in de verdere ontwikkeling van dg DIALOG BGT? In de maandelijkse updates (onze roadmap-informatie) op ‘Mijn BGT’ leest u waar we momenteel mee bezig zijn en wat de plannen zijn voor de nabije toekomst. Het gebruikersoverleg is nauw betrokken bij deze doorontwikkeling. Zit u zelf niet in het gebruikersoverleg, maar blijft u wel graag op de hoogte, dan kunt u op ons gebruikersportaal de agenda en alle verslagen van het gebruikersoverleg terugvinden.

Bekijk de presentaties van onze gebruikersdagen

Heeft u een van onze gebruikersdagen gemist? Of wilt u een of meerdere van de presentaties nog eens rustig bekijken? Ook dan kunt u op ons portaal terecht. Hier vindt u de downloads van de presentaties.

Inloggen

Als u bent ingelogd in Mijn BGT, dan kunt u direct bij alle informatie terecht. Bent u gebruiker van dg DIALOG BGT, maar heeft u nog geen account? Meld u dan aan via onze helpdesk.

Tot slot…

Tot slot willen wij u attent maken op de webinars die wij sinds kort organiseren rond het gebruik van dg DIALOG BGT. Op 9 maart 2017 was de eerste webinar over het gebruik van WFS in dg DIALOG BGT. Op onze site kunt u de opname terugzien. Houd ook de agenda in de gaten, want dit jaar volgen er nog meerdere webinars.