Save the date: dg DIALOG BGT Gebruikersdagen 2020

De dg DIALOG BGT Gebruikersdagen komen er weer aan! Dit jaar vinden ze plaats op 9, 11 en 17 juni 2020. Met hoge opkomsten en interessante programma’s waren de Gebruikersdagen de afgelopen jaren steeds een groot succes.

Ook dit jaar beloven het weer inspirerende dagen te worden. De gebruikersdagen zijn altijd hét ideale moment om nieuwe kennis over dg DIALOG BGT op te doen en om andere gebruikers van dg DIALOG BGT en medewerkers van Sweco te spreken.

Waar en wanneer?

De dg DIALOG BGT Gebruikersdagen 2020 vinden plaats op:

  • 9 juni – Provincie Groningen
  • 11 juni – Gemeente Oss
  • 17 juni – Gemeente Delft

Programma en meer informatie

De dag start rond 10.00 uur (inloop 9.15). Alle gebruikers van dg DIALOG BGT ontvangen binnenkort een uitnodiging met meer informatie over de locaties en het programma.

Aanmelden

Je kunt je nu alvast aanmelden via onderstaand formulier.

Wij registreren je persoonsgegevens om je deelname aan dit evenement te kunnen verwerken. Deze gegevens worden gebruikt om je te informeren over het evenement en voor analytische doeleinden en zullen niet langer dan noodzakelijk worden bewaard. Tijdens het evenement wordt mogelijk beeldmateriaal gemaakt. Een selectie van deze beelden kan gebruikt worden voor communicatiedoeleinden op onze website. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit aangeven via helpdesk.gis-ict@sweco.nl. Bekijk voor meer informatie over dit onderwerp en je rechten de Gegevensbeschermingsverklaring en Privacykennisgeving Sweco.