Wat is er allemaal nieuw in dg DIALOG BGT versie 7.7?

De ontwikkelingen rondom dg DIALOG BGT staan nooit stil en daarom praten we u graag bij over de laatste stand van zaken. Inmiddels bevindt de ontwikkeling van dg DIALOG BGT versie 7.7 zich in de afrondende fase. De verwachting is dat deze nieuwe versie eind van de zomer beschikbaar zal komen voor gebruikers. Benieuwd wat er allemaal nieuw is in versie 7.7?

Koppeling met Street Smart

Street Smart is de nieuwe webapplicatie van Cyclomedia voor het gebruik van panoramabeelden en oblique foto’s. Het is de opvolger van Globespotter en is in versie 7.7 volledig geïntegreerd in dg DIALOG BGT. De koppeling biedt veel nieuwe mogelijkheden, zoals het gebruik van met LiDAR ingewonnen puntenwolken, Smart Click voor snelle metingen en het openen van oblique foto’s in dg DIALOG BGT.

Online help nu écht online

De online help van dg DIALOG BGT wordt in de nieuwe versie niet meer met de software meegeleverd. In plaats daarvan staat deze echt ‘online’. Zo heeft u voortaan altijd en overal toegang tot de meest actuele informatie over dg DIALOG BGT. Nieuwsgierig naar de nieuwe help? De nieuwste bestanden zijn al in te zien!

Vernieuwde TPS online koppeling voor Trimble

Via dg DIALOG BGT is het mogelijk om met een total station rechtstreeks in de kaart te meten. Deze koppeling wordt voor Trimble-instrumenten compleet vernieuwd in versie 7.7. De koppeling is gebaseerd op nieuwe Trimble Precision SDK-technologie. Daarmee worden alle Trimble total stations ondersteund. De functionele werking binnen dg DIALOG BGT is vergelijkbaar met andere instrumenten, zoals Leica.

Bent u gebruiker van Trimble total stations en heeft u interesse om deze koppeling te testen? Laat het ons weten door contact op te nemen met René Krul via T. +31 6 53 73 35 17 of M. [email protected]

Zelf bijdragen aan de ontwikkelingen?

Uw input is belangrijk voor de prioritering van toekomstige ontwikkelingen. Voor de ontwikkeling op de langere termijn houden we regelmatig een enquête onder gebruikers. De resultaten hiervan bepalen mede de prioritering voor de ontwikkeling van dg DIALOG BGT.

Uiteraard kunt u tussentijds altijd contact met ons opnemen voor ideeën over de ontwikkeling van dg DIALOG BGT. Kijk voor meer informatie ook eens op het BGT klantenportaal (let op: inlog vereist). Daar publiceren we regelmatig nieuwe documenten. Zoals de meest recente update informatie, software downloads, een verslag van het BGT Gebruikersoverleg en meer!