Wist je dat… de installatiechecklist voor het berichtenverkeer is vernieuwd?

Voor de installatie van het berichtenverkeer leveren wij een handige checklist mee. Deze zorgt ervoor dat de ICT- en BGT-beheerders binnen jouw organisatie goed zijn voorbereid op de installatie. En dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Heb jij vragen over de installatie van het berichtenverkeer? Of start je hier binnenkort mee? Gebruik dan de vernieuwde checklist!

Tips voor ICT-beheerders

Voor de ICT-beheerder zijn er meerdere tips voor het installeren van het berichtenverkeer. Zowel tijdens de voorbereiding, als tijdens de installatie en achteraf. Dit gaat over het installeren van de meest recente versie van dg DIALOG BGT en SpatialTool, het aanvragen van specifieke certificaten die voor het berichtenverkeer met de LV nodig zijn en het maken van back-ups. Wil je meer weten? Je vindt het document op het BGT klantenportaal (let op: inlog vereist).

Tips voor BGT-beheerders

Voor de BGT-beheerder ligt er vooral een taak tijdens de installatie. Wist je bijvoorbeeld dat alle dg DIALOG BGT projecten moeten zijn ingecheckt? En dat er voor het berichtenverkeer met de LV maar één abonnement actief mag zijn in BRAVO? Deze en andere tips vind je terug in het document op het klantenportaal.

dg DIALOG BGT berichtenverkeer

Het dg DIALOG BGT Berichtenverkeer is een compleet product van Sweco. De onderdelen waaruit het bestaat worden door ons geïnstalleerd en voor jouw organisatie geconfigureerd. Met de tips uit de checklist zou de volledige installatie zonder problemen moeten verlopen. Op de website lees je meer over de belangrijkste functionaliteiten van dg DIALOG BGT, waaronder het berichtenverkeer.

Meer informatie

Gebruik je dg DIALOG BGT maar heb je geen inlog van het klantenportaal of ben je deze kwijt? Neem dan contact op met de helpdesk voor een nieuwe inlog. Wil je meer weten over het dg DIALOG BGT Berichtenverkeer? Of loop je ondanks deze tips toch tegen problemen aan bij de installatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!