Zin in een spelletje BGT?

Op een leerzame en plezierige manier inzicht krijgen in het BGT-berichtenverkeer. Dat kan met het spel dat wij bij Sweco hebben ontwikkeld. Het afgelopen halfjaar is dit spel meerdere keren gespeeld, met veel enthousiaste reacties als gevolg: “In deze 2 uur heb ik meer geleerd dan in alle voorgaande BGT-bijeenkomsten bij elkaar” aldus Frans van Ravenstein, BOR-coördinator bij de gemeente Geldrop-Mierlo. Dit werd nog eens onderstreept door Michel van de Spijker, geo-coördinator en initiatiefnemer om deze workshop in huis te halen. En nu de meeste gemeenten het beheer van de BGT verder aan het inrichten zijn, is het spel erg actueel. Het blijkt namelijk positief bij te dragen aan de interne samenwerking tussen verschillende teams, die te maken krijgen met de BGT.

Voor wie?
Voor alle medewerkers die te maken hebben met gewijzigde werkprocessen door de invoer van het BGT-berichtenverkeer is dit spel/deze workshop leerzaam. Denk aan een combinatie van spelers uit Geo-, BOR- en BAG-teams. Op deze manier ontstaat er inzicht in de werkprocessen van collega’s uit andere teams. En draagt het spel op een positieve en leuke manier bij aan de samenwerking.

Meer weten over deze workshop?
Wilt u meer informatie over deze workshop van een halve dag? Neem dan contact op met Boudewijn Spiering
[email protected],  T +31 88 8114070 hij helpt u graag verder en kan ook meer vertellen over de ervaringen van andere gemeenten met deze workshop.