dg DIALOG BGT meet & greet: ontmoeting, inhoud en plezier!

Omdat het nog steeds niet zeker is wanneer we elkaar weer live kunnen ontmoeten, was er op 27 mei 2021 een online dg DIALOG BGT meet & greet. Met 150 deelnemers, speeddates, informatieve en vlotte presentaties, een gezellige kwis en goed bezochte napraatsessies, werd het een plezierige en nuttige middag. Heb je het webinar gemist, of wil je alles rustig terugkijken? Dat kan!

Ontmoeting

Het programma ging van start met de speeddate carrousel. Drie minuten praten met een willekeurige andere dg DIALOG BGT-gebruiker. Online. Wat er dan besproken wordt, weten we natuurlijk niet. Maar uit verschillende reacties weten we intussen dat het altijd wel iets oplevert. Soms een gezellig praatje, maar vaak genoeg ook het begin van een inhoudelijk gesprek met vakgenoten over gemeenschappelijke uitdagingen en gedeelde oplossingen. Ook tijdens de napraatsessies was er de gelegenheid elkaar te ontmoeten. In verschillende themasessies gingen de deelnemers het gesprek aan met de dg DIALOG BGT-adviseurs en met elkaar.

Inhoud

Aanleiding tot gesprek en verdieping was er voldoende! Want in de inhoudelijke presentaties van Fanny Straayer-Bot en Bart van der Lely kwam in vogelvlucht de volle breedte van de BGT-thematiek voorbij. Fanny begon met een terugblik op het afgelopen jaar. Zij vertelde over de eerste volledig digitaal uitgevoerde dg DIALOG BGT-implementaties, over het toegenomen aantal berichtenverkeerimplementaties, het vernieuwde BGT-trainingenaanbod, de opgefriste helpfuncties en de nieuwe teamleden.

Na een aantal wijzigingen en toekomstige updates in dg DIALOG BGT te hebben doorgenomen, ging Bart dieper in op een aantal andere relevante ontwikkelingen. Zo sprak hij onder andere over de koppeling met de puntenwolkapplicatie Omnibase van Geodelta en de geplande productvernieuwingen, maar ook over de stand van zaken rond de SOR (Samenhangende Objecten Registratie) en 3D-toepassingen. De videobeelden van Den Haag in 3D, op een dg DIALOG BGT-ondergrond, gaven een inspirerende indruk van nieuwe mogelijkheden!

Plezier

Het was ons beloofd. De organisatie zou ook zorgen voor een stukje vermaak en plezier. Coronaproof natuurlijk. Als voorbereiding was er al een verassingspakket aan huis bezorgd bij de deelnemers. Na het uitpakken konden de deelnemers zich helemaal laten gaan tijdens een oer-Hollandse kwis met vragen die over alles gingen, behalve over de BGT!

Webinar terugkijken?

Heb je het webinar gemist, of wil je alles nog eens rustig terugkijken? Dat kan via het Mijn BGT klantenportaal. De opname van het webinar 27 mei 2021 is daar online terug te kijken. Ook de presentaties van Fanny en Bart kun je daar nalezen. (Let op: voor het klantenportaal is een inlog vereist.)

Heb je zelf vragen over de SOR in relatie tot dg DIALOG BGT, neem dan gerust contact op met een van onze collega’s. Want samen halen wij méér uit de BGT.

Meer informatie

Gebruik je dg DIALOG BGT maar heb je geen inlog voor het klantportaal? Neem dan contact op met onze helpdesk. Voor alle overige vragen of opmerkingen kun je uiteraard ook contact met ons opnemen. En natuurlijk hopen we iedereen snel weer in het echt te ontmoeten!